Morgonpigg?

Klockan närmar sig elva och jag är dödstrött. Gick upp vid tio, efter många gångers znoosning. Jag försöker verkligen att inte gå upp allt för sent, men hur ska man lyckas med det när man somnar senare och senare för varje gång? I natt var jag helt uppslukad av min bok. Det är livsfarligt när jag börjar läsa en bok, för jag ligger gärna vaken nätterna igenom och läser tills ottan närmar sig


Boken jag är besatt av just nu

Nu ska jag strax ge mig ner mot stan, ska ner till lägenheten i Vieille Ville och möta min tyska lärarinna. Känns inte lockande att plugga idag när huvudet är tungt som en vatten melon pågrund av för lite sömn. Men det kommer nog gå fint ändå.

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Jadu, lägga sig tidigare? :P

2009-11-26 @ 16:31:28
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: TotalPink- J

heej. jag var sjuk i sommras med halsfluss men sist gång jag var sjuk var när jag svullna upp efter hårfärgning :) hur mår du ??

2009-11-26 @ 19:07:11
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Daja

ja, absolut, det är alldeles för mycket fokus på vaccinet. tycker media inte borde få skriva överhuvudtaget när det kommer till sånt här. folk vet inte vad dom ska tro efter att media vrider sönder allt. borde faktiskt endast vara lagligt att hälsovården går ut med saklig info!

2009-11-26 @ 21:11:24
URL: http://daja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0