Det nalkas finbesök på rivieran.

I morgon kommer syster med sin andra hälft hit, ska bli kul! Synd bara att vi är i Italien, och stannar där tills söndag eftermiddag/kväll. Men så är det, inte mycket vi kan göra åt saken. Blir bättre i september då man är lite "friare". De kommer nog kunna hitta hem till oss i alla fall, ska lämna nyckeln på en pub här, har gett dem en liten vägbeskrivning, så det blir skattjakt för dem!
Hoppas verkligen detta vädret håller i sig, har varit lite mildare värme senaste veckan, vilket är skönt. Vi hade en vecka med sådan otrolig värme att jag trodde jag skulle avlida bara jag gick utomhus typ. Jag råkar ju vara väldigt känslig för värme, men jag var intre ensam om att klaga! Ska bli sååå skönt till hlsten när man kan använda långbyxor och alla andra mysiga fina varma kläder man har! Nu lever jag i det tunnaste jag kan hitta, och har fliflop på fötterna varje dag, annat vore otänkbart!

Vi vet ju inte vad vi ska göra i höst/vinter, har faktiskt ingen aning. Behöver ju ha ett jobb, eller i alla fall hitta ett billigt sätt att leva och bo på så man kan leva på besparingar, igen. Tur att jag är grymt ekonomisk av mig, för det är inte Gabriel! Men jag styr honom med järnhand på den biten! Annars hade vi aldrig klarat oss så här länge utan jobb.
Det ska i alla fall bli otroligt kul att komma hem i slutet på september och träffa alla, det är ju så myclket som händer i år!!!

Växer så det knakar!

Har sån extrem hemlängtan nu när det är tillökning innom familjen! Det händer ju liksom inte varje dag. Vill hem och gosa och mysa, men det får vänta, tyvärr. Kan inte lämna landet förens i september :(

Och så fick man veta om ännu mer tillökning i den närmsate familjen nu ikväll, datum är inte beräknat, men spännande är det! Dessutom kommer det tvillingar i "the extended family" (som det så fint heter på engelska) nu till hösten/vintern. Kommer bli en tuff match för de päronen att ha tre barn som är under dyga två år! Puh, är inte avis på den biten!!


Och så väntar en av gabriels närmaste vänner barn, beräknat till september! Vi kommer alltså komma hem precis lagom för att trilla in och gratulera!
Ett par vi känner som nyss köpt hus väntar också barn, men de har ett tag kvar, efter nyår kommer deras, det blir fjärde barnet i den familjen!


Och så får vi inte glömma att systrarna M och M i Göteborg har fått en kattungen, det är ju en familjemedlem det också, och ingen kan vara lyckligare än de!


Familjen växer så det knakar och här sitter jag på rivieran och kan inte träffa dem! Önskar så att man kunde komma hem för en snabbis i alla fall, men icke. Måste hålla mig innom max två timmar från våran lilla håla här! Ibland är det inte lätt att leka på rivieran trots allt!
P.S Har lovat mig själv att börja blogga oftare!

Långt inlägg!!

Det är helt underbart nu när värmen lagt sig lite de sensate två dagarna. Det har varit runt 29c i skuggan, vilket är MYCKET bättre än vad det varit innan. Hoppas (vet att det inte blir så men...) att denna "kyla" håller i sig, vore helt underbart! Man kan ju knappt röra på sig när det är varmare, känner sig halvdöd när man väl kommer hem till lägenheten där fläktarna går på högvarv.
Snart får man besök av syster med respektive också, ska bli roligt. De kommer nog vara ganska nöjda med värmen, även om det blir varmare igen. Får nöja mig med en systre som besöker i år, den andra har fullt upp nu med större familj och allt! Kan ju inte fara och flänga när man utökar, den lille måste ju få ro!
Har man tur kanske mamma kan komma hit igen, man vet ju aldrig, inet så lätt att bara ta ledigt och åka på semester, hon har ju redan hunnit med Frankrike och Vietnam i år!
Nu ska jag läsa en bok, World without end av Ken Follet. Poketformat på över tusen sidor!. Ja, visst poket bara men endå. Tar nog ett tag att läsa ut! Läste en annan bok av honom förra året, samma stil som denna, The Pillars of the earth. Hittils verkar denna boken lika bra osm förra. Vet inte vad de heter på svenska då jag köpte dem i Frankrike. kan i alla fall säga att jag kommer för alltid undvika att köpa engelskskriva böcker på svenska igen. Det går lika snabbt för mig att läsa dem på engelska, och språket är så mycket färgstarkare och varierat!
Nej, nu ska jag som sagt gå upp till min bok. Sitter utanför skolan och hijackar internet igen, utan någon granne idag, annars brukar vi vara ett gäng som sitter här och snålsurfar!

RSS 2.0