Liten update!

Befinner oss fortfarande i kära Svedala, har varit hemma en hel månad nu! Åkt på någon jävla förkylning har man också, så kanske dags att dra sig mot varamare breddgrader snart!?
Julen var så där julig som julen ska, en finfin julgran hade Pamela och Niklas och ett ordentligt långbord med så mycket mat att det blev över i flera dagar. Familjerna Berkefors och Gustavsson klarade inte av att äta upp allt! Wille var så otroligt söt när han satt och öppnade sina paket, även när det var mjuka klappar. "Åh, en tröja, vad fiiiiin"
Nej nu ska jag kolla på tv igen, borde väl åka ner och hjälpa Gabriel i huset men är inte pigg alls!
Lille Wille och Jultomten!!

Update

Inte en lugn stund. Det är ungeför så dagarna är, tro det eller ej. Det är stressigt att vara arbetslös icke-luffare! Blir kanske mindre stress när vi luffar ut i Europa igen! Tur man inte levde på 30-talet, då hade vi väl blivit dömda för lösdriveri...
Huset artar sig, fasaden ser bättre och bättre ut, ett fönster är nu slipat och grundat.. Many to go... Usch. Inget kul men ett måste-göra!
Nu ska jag tjocka i mig lite gott tror jag, så man behåller vinterhullet!!

Ensamma valar

Det är naturprogram på tv:n och vi fick just veta att kaskelottvalar lever större delen av livet ensam... Och de kna bli 60-70 bast dessutom. Camillas reaktion blev "Jag vill aldrig bli en val"

RSS 2.0