Besök

Lustigt, när man loggar in på blogg.se och sin egen blogg så ska man trycka på knappen "skapa" för att göra ett inlägg. Jag kännde att "nej, jag har verkligen ingen skaparglädje i mig just nu".
Får väl försöka skriva något i alla fall.
Det känns verkligen att det börjar bli sommar här nu! I dag var vädret underbart och jag tror att jag råkade bränna mig, trots att jag alltid är ganska försiktig! Nå väl, är man blekfis så är man. På söndag morgon kommer Jessica och Alexandra hit från Schweiz på ett litet besök, de ska bo hos oss i tre dagar. Får se vad man ska visa dem, blir antagligen lite av Nice, Monaco och Cannes. Kanske Antibes också.
Det börjar bli lite stressande att inte ha ett jobb nu. Jag är inte gjord för att inte jobba! Inte Gabriel heller.

Snabb updatering

Regn är inte vad jag vill ha idag! Vi ska ju till Antibes och träffa lite vänner, så regn är det sista jag önskade. Men det ser ut att lätta upp i alla fall. Igår var vi i Cannes och umgicks lite med Elliot som hade vakten på sin båt. Så det bliv en kväll med lite pizza och mycket prat. Hans maskinist var där och hade en kompis där också, båda fransmänn. Båda heltokiga. Riktigt roliga killar, både jag och gabriel var nog lite chockade över hur tokiga de var!
På tisdag ska vi till La Ciotat. Får la ser hur det känns, att komma dit. Hmmf.

Mc Donalds

Fy vad lata vi har varit idag! Gick inte upp förens klockan tio i morse, vi måste ha varit väldigt trötta, för vi la oss innan tolv tror jag! I alla fall, Nice är sig likt och vårat place är precis så franskt som jag vill att det ska vara! Bodde på ett hostel de första dagarna, det var ganska intressant må jag säga!
Vädret är så som det oftast är över allt i april, varierande! Ena dagen är det strålande sol, nästa kan det spöregna timme efter timme!
Har hunnit träffa en kompis från Monaco tiden, ska hem till en annan nu till helgen. Han och hans tjej har fått en liten grabb som heter Finnley (vet inte hur de stavar det).
Träffade Rita och hennes päron här en snabbis igår, och de var precis så trevliga som jag gissat. Tänkte att så som Rita är så måste hon ha utåtriktade trevliga föräldrar! Har vi tur kna Rita komma snart igen, då Jessica och Alex kommer på besök från Schweiz, näst nästa helg.
På måndag fyller Gabriel år, blir inte precis nån pang födesledag för honom men får se om man kan hitta på något... Han är inte så svår att behaga, bakar jag Nisses berömda cheesecake så blir han nog glad!
Nej, nu ska jag logga ut, sitter på Mc Donalds och snyltar på deras internet. Eller ja, det är gratis wifi på alla McD i Frankrike!

RSS 2.0