Över 90 personer döda i Norge

Skänker en tanke till alla offer och deras anhöriga i det hemska attentat som Anders Behring Breivik utfört på Utøya och i Oslo. Det är fruktansvärt och för en vettig människa, helt jävla ofattbart, hur en person kan bete sig så som denne man. Nu kanske världen blev lite omskakad, när det inte var en islamist eller person från Mellan Östern som begick ett terrordåd. Men det är bara att vakna upp och inse, galningar finns innom alla religioner. Fundamentalism är aldrig nyttigt.
Tänk alla dessa oskyldiga barn som fått sätta livet till, bara för att de åkt till ett politiskt läger. Det är sjukt. Fy fan för rasism och religion. Fy fan.
Så många själar som fått sätta livet till. Så många barn som flydde ut i vattnet, men som aldrig mer fick se solen gå ner, för deras liv släcktes innan solen sa godnatt. Så många oskyldiga. Jävla rasistjävel.

Kotor

Så sitter man nu i Montenegro och ska kolla på How I met your mother. Varken jag eller Gabriel orkade gå av ikväll så vi togöver vakten för den nya killen, Edin. Vi har ju trots allt redan haft massa tid över åt att utforska Kotor, och det känns som om det är lagom att dra sig vidare nu, vilket vi ska. Kroatien nästa. Förra veckan var det Corfu, som jag verkligen älskade! Skulle lätt kunna åka dit på semester, det är annat än vad man kan säga om resten av vad jag sett av Grekland.

RSS 2.0