zZZzzZ

Helgen är mer eller mindre över och jag är tröttare än tröttast. Att jobba natt ett par dagar i rad och sedan gå på en fest är inte vad man är van vid. I kväll var det dessutom kalas för mam och Cam, hela skaran samlades hemma hos mamma och trevligt var det.
 
I morgon ska jag förhoppningsvis ta mig iväg till gymmet, få se ur det går, var några år sedan sist, närmare bestämt 2010.

Hala tider!

Är det nu man borde känna sig som ett utsketet päron efter att ha jobbat två nätter, varav en var med totalen, och tredje is comming up? Nja, jag gör faktiskt inte det, med rätt dos sömn så är det inte så illa fastän jag inte är van. En sak är dock jobbig, halkan. I natt var det snorhalt på sina ställen, lövhalka i all ära, men vägbyggeshalkan som råder här är värre!
 
Ska se om min syster vill socialisera lite med mig nu, då gäller det sig att hon kan slita sig från sin mobil och det är inte alltid lätt! I morgon ska jg förbi hemma hos den andra syrra och visa upp mig för lillkillen där hemms hos dem, jag har ju köpt en ko-kostym! Den kommer han nog skratta åt!

Nattsuddare

Oh la la, är vintern redan på intåg? Då kanske jag borde införskaffa vinterdäck, som jag i och försig redan har, dock är de odubbade. Odubbade går ju bra så länge man inte använder bilen på nätterna i tjänst, jag har ingen lust att halka omkring bland älgar och hus missinassen när jag jobbar.
 
Det är förresten ganska gött att ha kommit igång med att jobba lite, dags att spara ihop massa pengar igen så man har råd att dra sig söder ut sedan. 
 
Cam skulle hälsa på Pam i morgon morra så jag kan nana ifred, det är ju snällt av henne! Jag hade nog i och försig inte vaknat om hon var hemma, men man vet ju aldrig. I morse när jag kom in dundrandes (såg att det lös så jag visste att hon var vaken) blev hon jätte förvånad, hon hade smugit runt tyst som en mus här efter hennes alarm ringt, för hon trodde jag redan var hemma och sov!
 
Får se om man hinner hem till mamma en sväng i morgon efter att jag gått upp, vet aldrig hur länge jag sover efter ett pass, har inte kommit in i det hela än. Men jag borde hinna innan on och Pam skulle åka, but you never know. Jag ska med kompisen till THN och inhandla något kul inför en fest på lördag, obligatorisk utklädnad är det som gäller.
 
Blir nog till att jobba natten i morgon också, så passar ju bra inför festen, kommer vara pigg som en lärka på natten där!

Hösttider

Hösten är verkligen påtaglig nu, kylan, krispigheten i luften, löven på marken och alla sprakande färger! jag och Pam var ute och gick med de söta små liven idag oc det var riktigt härligt!
 
I går var vi hos mamma och åt pizza hela högen, alla syskon och alla utom en respektive. Det var fart och fläkt osm vanligt, vi blir ju ganska många! Det är väldigt skönt att vi har sån otroligt bra familjesammanhållning , jag tänkte på det idag, att mamma beöver aldrig orora sig för att få ensamma dagar, hon träffar nog oss alla absolut minst två gånger i veckan, och då menar jag verkligen att det är ett minimum. Något annat bra är ju att min och Pam's respektive är som ler och långhalm, det gör ju hela umgängesgrejen ännu lättare för oss.
 
Till helgen fyller ju mamma och Cam år, så då blir det ännu en family get together!

Härlig helg!

Nu är helgen mer eller mindre slut, söndagskväll och vi kollar på Beck i maison de Berkefors-Gustavsson. Lillpojken ligger inte still en minut typ, ålar runt här i soffan och fiser, men vi älskar honom ändå! I natt sov han hemma hos mormor, så lilla Leia fick lite sällskap, inte för jag vet om hon verkligen vill ha det, Hälge hade nog hellre vart utan i alla fall.
 
Mamma och Berra promenerade hit med honom i morse, som tur är inte så tidigt, lite slöa var vi all efter gårdagens partaj. Herr Gustavsson blev allt överraskad!

Borta bra men hemma regnigast?

Inte undra på att självmord är så vanligt i norden. Det regnar ju mer eller mindre konstant! Blir så trött på detta urusla väder, får mig verkligen att längta ut i världen igen, och då har vi varit hemma i bara dryga månaden! Jag kan inte ens sätta mig in i hur jobbigt det måste vara för alla er som levt i detta hela året... Nej usch och fy, det är så mörkt och grått just nu! 
 
Nästa helg står huset tomt, men då är Gabriel bortrest. tror att jag får ta mig en titt där nere i alla fall. Om det är uppehåll i någon dag (knappast troligt) gissar jga på att gräset behöver klippas!
 
 
Tjipp och hej nu ska vi ner till tyskarna och äta något... Sist var det zwibelspätzli, får se vad det blir idag!

Börja skriva igen?

Kanske borde man börja blogga igen, jag har tänkt på det många gånger men inte kommit till skott. Det finns ju mer internet-tid för mig nu, när man är tillbaka i Sverige. Inte bara internet-tid utan även dötid, jag jobbar inte otroligt mycket precis! Men jobbar gör jag! Det var så skönt att bara höra av sig till sin gamle förman och få ett klart ja. Hoppas det blir mer jobb framöver bara, som inhoppare/vikarie vet man ju aldrig hur det är.
 
En av de saker som fått mig att vilja blogga lite igen är för att kunna spy lite galla över saker i samhället och vardagen, orättvisor och sådant. Jag gillar ju att gapa av mig ibland :P
 
 

RSS 2.0