Citat

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Benjamin Franklin
Tänkvärt.

Den som väntar på något gott...

Just nu sitter jag i besättningsmässen (vad konstigt det låter på svenska!) och väntar på att Gabriel och Laurie ska komma tillbaka från flygplatsen så vi kan äta middag! Jag har fixat både lunch och middag idag eftersom kocken är ledig. Jag som redan hade sjukt mycket att göra! Dessutom var jag tvungen att städa masterbathroom och master toilet från golv till tak idag igen (gjorde det igår senast) eftersom laurie hade råkat öppna en dörr in dit när han var ute och slipade rost. Det var ett tunt, tunt, tunt lager damm på ALLT. Jag fick dammsuga två gånger och skura en gång för att få det rent. Och alla rena handdukar åkte i tvätten, eftersom de inte var rena längre. Men men, jag bor och äter gratis och har en bra lön. Dessutom så skiner solen ännu i Monaco (Gabriel arbetade i shorts och tshirt ute idag) så jag sk inte klaga över hur livet är!
Tänk att jag kanske är ledig både lördag och söndag denna veckan... Ljuva tanke!
Näe, nu får pojkarna allt komma tillbaka! Det är trist att sitta ensam även om det så är på en yacht i Monaco!

Lite allt och inget

Trött, tröttare, Pernilla. Vet faktiskt inte varför jag är så trött idag, sov ända till klockan 9.30, solen har vart framme hela dagen och varmt upp Monaco såpass att jag var tvungen att ta av mig tröjan idag när jag var ute på min lilla runda med ärenden. Men trött är jag. Fast det verkar vi alla vara. Dave (aussi) har krypit till kojs redan, Gabriel och Laurie (engelsman) sitter i varsitt hörn av soffan och läser. Alla andra är på semester.
Semester... Det blir det en sväng i december, runt jul/nyår någon gång. En kortis, men ändå semester. Sedan får det bli en riktigt en i februari!

zZZzzZz

Jodå, jag lever allt ännu! Men har inte tid eller ork att surfa så ofta längre. Kanske uppdaterar ordentligt någon dag... Kanske.

Fick en superfin klocka i helgen av Gabriel kan jag ju säga! En Swatch som jag kollat på ganska länge men inte velat köpa för jag tyckte den var för dyr! Brukar inte lägga mer än några få hundralappar på klockor!

Nu ska jag nana, och det ska jag göra länge, för i morgon är jag leeeeeedig!

Jobba på för faen!

Trööööööött!!! I morgon ska jag i alla fall få vara ledig, det har jag inte varit sedan förra söndagen. Denna helgen blev lång, jobbade från 08 till ca 02 i fredags, upp och börja jobba igen kl 10 på lördagen, slutade ca 01.30. Raster blev det inga riktiga, hade ca 20 min lunch och 20 min middagsrast båda dagarna. I går var det till att börja 9.30 men jag slutade tidigare, ca 22. Idag började jag 8 och jobbade till 17, så nu är man lite utvilad! Har ju dessutom haft en timmes lunch idag! Ska bli intressant detta och se hur man pallar trycket!
Monaco och rivieran har man inte hunnit se mycket av än!

RSS 2.0