Björn Gustavsson har en stalker

Kollade på Parlamentet förut, måste se till att se alla avsnitt någon gång, det är bara för grymt! Jag gillar några mer, andra mindre, tror till och med jag redan skrivit om det i bloggen någon gång. Men Svea tycks ha valt sin favorit. Hon gillar Björn. Hon är en riktig Björn-stalker, och kan bara inte låta bli honom. Idag försökte hon fånga, eller klappa, vad vet jag inte, Björn när han satt där i sin stol.Visst måste man hålla med henne om att han är lite söt med de där löjliga små guldlockarna som tar bort all som hellst chans till manlighet!

Victoria Silvstedt, vilken brud!

Var i Trollhättan en sväng med syskonen, Andrius och Vaide. Vi hade definitivt valt helt fel dag att åka dit på, det var något slags jippo på Etage, med Agnes från Idol bland annat. Jag måste erkänna att jag inte alls tycker hon är intressant, och tyckte bara hennes närvaro var störande eftersom det drog till sig mer folk än vanligt. Jag gav upp efter tre affärer och ville hem, mitt huvud gillade inte allt rännande.

Väl hemma i soffan igen kollade jag på My Perfect life på E!. Det är Victoria Silvstedt's liv som rullas upp i rutan, och jag tycker det är väldigt roligt. Jag diggar verkligen den bruden, hon är sten cool! Hon är inte bara vacker och har en avundsvärd kropp, utan ska vara väldigt intelligent också. Tänk bara att hon pratar minnst tre språk flytande. Hon jobbar som värdinna i tvprogrammet "La Roue de la fortune" i Frankrike.
Hennes liv består av privata jetlplan, lyx yachter (en sån som Gabriel jobbar på) och massa glamour. 1993 kom hon tvåa i fröken sverige, 96 Play mate of the month, 97 play mate of the year. Hon har gjort sig stenrik på sitt utseende, vem hade inte tagit den chansen om man kunde? Ja den tjejen är verkligen en udda prick som lyckats väldigt bra, hade inte tackat nej till att vara henne för en dag! minns ni att hon även spelat in egen musik? Hon tycks kunna allt!
Hon är lätt en tjej att se upp till, hon är långt bortom oss dödligas nivå. Hon är en san stjärna, men det är kanske just  dem man ska se upp till, sky's the limit, you know! Skulle jag göra en tio i topp över brudar att se upp till skulle hon säkerligen vara med!


29 November i Lilla Edet

Dagen började tidigt idag, i alla fall för en som är van vid att jobba natt. Strax innan nio var jag uppe hos Linda med Andrius bil. Hon skulle hjälpa oss köra lite av mammas och Camillas flyttlass. Jag är en mes och vågar inte köra med släp, så därför ställde snälla Linda upp. Efter astt åkt fram och tillbaka mellan Götaslätten och Sätergården hela förmiddagen åkte jag och Linda tillbaka hem till henne strax innan tolv.

Jag skulle passa Tove till någon gång innan två, då skulle morfar Stefan komma och hämta henne. Jag var helt utslagen, men som tur är så är Tove världens raraste lilla tjej och lyssnar verkligen på vad man säger. Hon kanske trottsar lite en gång för att testa en, men visar man bara att man inte ger sig så lägger hon ner med en gång. Vi åt två ostvörtmackor sedan var det dags för sängen. Jag var lite orolig över hur hon skulle vara mot mig, barn brukar ju försöka köra med de som inte är deras päron. Men det gick galant och hon la sig med en gång utan viadare protester. Jag la mig på soffan och somna som en sten framför teven och sov tills Stefan och Emma (Toves moster) kom. Tove hade precis vaknat så tajmingen var på topp!

Från Tove åkte jag raka vägen hem till mina soffa och somna om som en sten ännu en gång. Så jag sov från tre till halv tio i kväll, vilket jag anar var välbehövligt. Jag ville inte sitta hemma, så jga packade lite kläder, chips och cola och åkte mot Edet. Jag tog en sväng in på Boströms och köpte lite mer chips, både jag mamma och Tompa är chipsmonster, så jag anade att det lilla jag hade innan inte skulle räcka långt. Hos mamma duschade jag, sen satt vi och kollade lite på internet och pratade tills jag åkte hem.

Hoppas jag är lite piggare i morgon, jag missar till min förtvivland Sveas utställning. Det är riktigt roligt och intressant att åka på utställning och se alla roliga, fula, söta och knasiga hudraser.


Död.

Satt i bilen påväg hem från Trollhättan nu (mår bättre idag men orkar fortfarande knappt lyfta ett finger och hostar som en tok bara jga tar ett djupt andetag) och det var ingen bra musik på radion, så jag satte i en skiva. efter en stund kom en mycket speciell låt på. En av mina systrar sa till mig en gång, att när vi var små tänkte hon alltid på våran pappa när hon hörde den, och att det var så det skulle bli för oss. Här kommer texten.

My child arrived just the other day
Came to the world in the usual way
But there were planes to catch and bills to pay
He learned to walk while I was away
He was talkin fore I knew it
And as he grew he said,
Im gonna be like you, dad,
You know Im gonna be like you.

Chorus
And the cats in the cradle and the silver spoon,
Little boy blue and the man n the moon.
when you comin home?
son, I dont know when. well get together then.
You know well have a good time then.

Well, my son turned ten just the other day.
He said, thanks for the ball, dad. come on, lets play.
Could you teach me to throw?
I said, not today. I got a lot to do.
He said, thats okay. and he walked away and he smiled and he said,
you know, Im gonna be like him, yeah.
You know Im gonna be like him.

Chorus

Well, he came from college just the other day,
So much like a man I just had to say,
Im proud of you. could you sit for a while?
He shook his head and he said with a smile,
what Id really like, dad, is to borrow the car keys.
See you later. can I have them please ?

Chorus

Ive long since retired, my sons moved away.
I called him up just the other day.
Id like to see you, if you dont mind.
He said, Id love to, dad, if I could find the time.
You see my new jobs a hassle and the kids have the flu,
But its sure nice talkin to you, dad.
Its been sure nice talkin to you.
And as I hung up the phone it occurred to me,
Hed grown up just like me.
My boy was just like me.

Chorus

De två första verserna slog in. Men resten stämmer inte in på oss. Han ringde aldrig upp oss för att fråga hur det var. Han hörde aldrig av sig. Och säkrast av allt, vi blev inte som honom. Nu har jag ingen pappa. Han är död.


Från Whitetrash till människa igen

När jag vaknade idag (ca 14:00) åkte jag hem till mamma och Tompa för att duscha, vårat varmvatten lyser fortfarande med sin frånvaro. Det var så jäkla underbart att få duscha, jag har sällan uppskattat lite varmvatten och schampo så mycket förut! Efteråt åkte jag hemoch tog på mig hyfsat anständiga kläder, innan hade jag Tompas väldigt gammla Frölunda tshirt och Gabriels ungefär lika gammla urtvättade joggingbyxor.

När min omvandlig från whitetrash till fullt fungerande människa var klar siktade jag på den lokala mataffären, Boströms. Två påsar chips, en 1,5 cola, ett paket rökt skinka och en färdigfiskgratäng. Sedan var der raka vägen hem, slänga i sig gratängen och raka vägen i soffan. Där däckade jag och vaknade strax efter tio. Nu är det Navy CIS som gäller!

Kanal 5 borde skämmas!!!

Vaknade för än stundsedan och kunde inte sova, typisk. Mår inte ett dugg bättre idag, tvärt om. Har 38,2 i feber. Men nog om det, man lever därför ska man vara nöjd. Ligger i soffan och zappar lite. På kanal 5 sänder de ett sånt där tävlingsprogram med en ung tjej som står och pratar röven av sig och får folk att ringa dyra samtal i hopp om att de ska vinna stora pengar. Det finns ju dussintals sådana program och hittils har jag bara sett väldigt usla produktioner.

Detta program, som heter Full Pott, är ett undantag från de andra. Det är sju resor värre. Det är riktigt jävla pinsamt om jag ska vara ordagran. Jag skäms över att Sverige producerar sådan skit. Tjejen står till och med framför en whiteboard och skriver på! EN WHITEBOARD! Snacka om att kanal 5 inte har lagt ner många ören på programmet som är till för att de ska få in massa pengar. Man kan börja undra om de är påväg att kursa, så billig och låg nivå som det är!

Och för att kunna vinna de stora pengarna skulle man gissa fram en fyrsiffrig kod, helt på frihand! En kombination på fyra siffror, jag menar, hur många alternativ finns det inte? Tjejen som står där och babblar borde skämmas över att vara så desperat över att synas i rutan. Visst, hon kanske får hyfsat betalt, men man vill ju inte sälja sin kropp till djävulen hur som hellst. Hon har dessutom taskig handstil på tavlan, så det ser bara ännu värre ut!

Nej nu får folk sjuttonimej ta och skärpa sig! Både kanal 5, bruden som babblar och folket som ringer in till programmet!

Rivieran väntar på mig, men att lämna min underbara familj?

Kollade förbi i lillsyrrans blogg nyss och hon beklagade sig över att bo ensam när killen jobbar runt om i lnadet. Just nu bor hon med mamma ohc lillbrorsan, och hennes kille, när han inte ligger ute och jobbar. Och fulsöta katten Helge, en ulv i fårakläder (han högg mig höromdagen, i vanliga fall älskar jag honom). Men nu har ju syrran och Vaide (hennes kille) fått en egen lägenhet som de flyttar in i nu till helgen. Hon oroar sig för att bli ensam, men jag är lite elak och ego och tänker, men oj nu kanske vi umgås mer! Inte för att vi inte umgås, vi har väldigt bra kontakt. Men jag anar att vi kommer ses ännu oftare nu. hon kommer bo avsevärt mycket närmare, så att gå hit är inga problem. jag lär ju vara lat och ta bilen. Jag känner på mig att deras lägenhet kommer bli super snygg. Mår jag bra i helgen, vilket jag räknar kallt med, ska jag hjälpa dem att flytta in.

På tal om lägenheter. gabriel kollar runt för fullt i frankrike efter ett ställe för oss. Han hittar en hel del, men hyrorna är svindlande. Från 500€ och uppåt, för lägenheter som börjar på runt 25kvm. Det ni! Vårat somvrum här hemma är strax under 20kvm. Och botten våningen är beräknad till runt 75 kvm totalt. Övervåningen finns, men det är inte full ståhöjd över allt, så den räknas bara som biyta. Men den finns som sagt om vi skulle vilja använda den. Att flytta till Rivieran lockar väl vem som hellst, speciellt om din pojkvän redan bor där. Men det skulle kännas så jobbigt, eftersom jag skulle vara arbetslös skulle han stå för allt, och det känns inte rätt. Men han vill verkligen att jag flyttar ner. Men jag vill ju inte leva på honom! Och att hitta ett jobb där nere kan vara väldigt svårt. Speciellt för mig som inte har så mycket att komma med. Några hamburgerhak hot och dit och en och annan slabbig restaurang gör sig inte så bra på ett CV när man stövlar in i Saint Tropez, Nice eller Monaco.

Tanken på att flytta från min underbara mamma, mina underbara systrar och min söta underbara bror och lilla Prinsessan Ronja känns lite skrämmande också, precis som förra gången vi flyttade. En och annan vän vill man inte heller lämna, men familjen är ju nummer ett.

Camilla, Pamela och Tommie

Host host!

Nu har man stoppat i sig ännu en alvedon, och hör och häpna, förut uppmätte jag hela 37,7 på termometern. Hade jag varit kille hade jag vait dödförklarad! Men för att bara vara mig så är det väldigt mycket, jag har inte haft över 37,0 på många år nu. Jag får aldrig feber när jag är sjuk, inte de sista åren i alla fall. Men däremot kan sänkan rusa iväg. Men att inte få feber lurar folk. de tror inte att man är särskilt sjuk. Spciellt inte på vårdcentralen. Som när jag gick från April till Juni ett år och var konstant sjuk. Först skickade de hem mig och skrev ett recept på någon futtig hostmedicin som var slemlösande, mer än så tyckde de inte behövdes. Men jag blev aldrig bättre. Jag fick starkare och starkare penicillin, tills jag var tvungen att läggas in. Då hade jag halsfluss, luftrörsinfektion och om det var öron eller ögon inflammation minns jag inte, men något av de två. Och det var mindre än en vecka kvar till familöjens resa till Tunisien. Det var väl inte så poppis att vi valde att åka hem från sjukan såpass fort, men jag vägrade missa Tunisien. Nämnas bör att första dagen sov jag på hotellet hela dagen, men sedan blev det bättre.

läkaren som skickade mig till Näl var den första som ens reagera över att jag inte blev bättre, tysk var han. Hela hösten efter det känndes det som om jag pendlade till vårdecentralen för mera penicillin för halsfluss ohc halsinfektioner. Så i December hamnade jag hos Tysken igen. Han verkade oerhört förvånad över att ingen reagerat tidigare. Han kollade i min hals några sekunder och sa att mina mandlar måste bort, de var så förstörda efter all halsfluss och liknande att de, som han sa, drog till sig mer sjukdommar, istället för att fungera som skydd. Han såg till att jag hamnade i väntkö för operation, och jag fick en tid den 14:e Februari. efter den dagen har jag varit sjuk ytterst få gånger, jag kan nog ränka dem på en hand. Tack för Tysken, ni andra kan slänga er i väggen!

Sexy sisters

Satt och kollade igenom lite bilder och hamnade slutligen i halloween mappen. Jösses vad kul vi hade på den festen, även om en och annan kille ballade ur så var det snabbt över. Det var roligt att festa med syrrorna och jag hittade några roliga bilder som jag tänkte jag skulle lägga upp. Visst är vi sexiga.. Eller inte :P

En djävulsk Pamela och en cleaning Pernilla


Detta stämmer inte.. Pamela är ingen djävul! Snarare en ängel. Och jag hatar att städa, men jag tyckte outfiten var cool.Tre fulla systrar som ger gärnet! Sexy sisters.. Eller inte..

 Sjukvården i sverige suger

Ligger i nerbäddad i soffan med dubbla lager kläder och ett stord dubbelsängstcäke. Jag är sjuk. Det händer inte ofta, nästintill aldrig skulle jag vilja säga. men nu hände det, och till råga på allt ska jag jobba i natt. Ut i minusgrader och springa upp för trappor, eftersom hiss saknas i så många hus. Kul? Nej. kristina kunde inte ta det sa hon för hon hade ont i foten... Förra veckan var det knät. Det är nästan så man börjar undra. Men jag vill inte vara sån men.. Jag vet hur mycket hon hatar att jobba så...

Var ute och red i eftermiddags med Jonna och Linda. Jag galoperade flera gånger, en härlig känsla men ibland blir jag väldigt osäker och saktar ner. När vi satte oss i bilen insåg jag att jag frös som en tok, och hade huvudvärk som hette duga. Halsen var lite s,å krasslig redan i morse, men det ignorerade jag eftersom det ofta kan bli så så här års. Typiskt. Jag är väl hög på alvedon och otrivin nu, jag gillar inte såna saker, tabletter och annat kemiskt. tar det inte i vanliga fall om jag är sjuk, men nu ska jag ju jobba. Jag är nästintill resistant mot penicillin, eftersom jag var väldigt sjuk väldigt ofta för några årsedan. Det gick långt en gång, och jag blev inlagd på Näl eftersom min sänka gick över vad de kunde mäta på första provet i Edet. Hade de lyssnat från första början på mig på vårdcentralen hade det troligen inte gått så långt. Men vården i sverige är undermålig, det vet vi ju sedan gammalt. Till sist var mitt immunförsvar utslaget. Men det är en annan saga det.

Bye!

Pengar kvar tills löning?

Att kura ihop sig under en stor filt med massvis av tända värmeljus är inte allt för fel ibland måste jag säga. Idag blev en sådan dag. Efter att ha vaknat vid tretiden (ja jag jobbar ju natt) åkte jag hem till Camilla och vi gick ut med Dixie. Sedan satt vi hemma hos dem och snackade lite. Nu sitter jag här efter att ha smällt i mig makaroner,ugnsstekt falukorv och kokta färska grönsaker. Jag tänkte jag skulle testa att ha en slags "lätt" ost på korven och se vad den gick för. Men det misstaget gör jag inte om, osten smakade ingenting och var torr och tråkig.

Idag har jag lite tajt med pengar, har bara några hundra kvar i plånboken och på kortet har jag runt 59kronor. Detta har inte hänt mig på väldigt, väldigt många månader, och jag måste säga att det är en hemsk känsla som infinner sig i kroppen när man inser att man bara har några få slantar kvar. Och då är det ändå löning i morgon. Att pengarna sinat är väl inte helt konstigt. Gabriels kurs han gick kostade oss runt tiotusen. Och min resa ner till frankrike i början av denna månaden blev ingen billig resa, bara flygbiljetten kostade något över tretusen. Sen kostade hotellet över tusenlappen. Sen var det alla vanliga utgifter på detta. Och så ska jag väl erkänna att jag brände en del pengar när jag väl var i frankrike. jag köpte bland annat en väska till mig själv, skor åt Gabriel, tröja till Tommie, sprit till mig och Camilla, en dassrullehållare till mamma och så vidare.

Och så ska man till Frankrike snart igen, men denna gången blir det inte hotell som tur är! Det blir en trerummare i centrala Nice, som Gabbe får låna av killen som är bosun på båten de jobbar på. Det är gött, för vi får låna den helt gratis! Synd bara att det inte är så varmt där nere längre!


Från mig till Gabbe

Sexappeal så det ryker om dem!

I natt precis som alla andra nätter bakom ratten i mmin gröna lilla bil lyssnade jag på SR Vaken på P3/P4. Programet är enligt mig det bästa i den svenska etern och jag följer det slaviskt när jag jobbar. Denna gången var det med Fredrik Ralstrand och Peter Sundberg som höll i trådarna. Mellan tre och fyra är det folket som smsar, mailar eller ringer in till programet och säger sitt angående ett för natten utvalt ämne. I natt kan man väl säga att det handlade lite om sexappeal och de pratade bland annat om olika "sexighetslistor". Jag bestämde mig således för att göra min egen och här kommer den:


1. Collin Farrell
2. Sean Patrick Flanery
3. Johnny Depp
4. Jason Statham
5. Wentworth Miller

Han är som allra sexigast när han ser sådär lagom ovårdad ut, hans ögon kan säkerligen försätta berg. Damn, lock at him!

Collin Farrell är den absolut sexigaste killen jag vet, det bara lyser sexappeal om hela honom. Hans irländska dialekt får mig att smälta, för visst finns det ingen sexigare brytning? Han är inte bara snygg, utan så där het nonchalant också, som när han står på röda mattan och tänder en cigg bara för att han känner för det, vilken annan kändis står och bolmar på röda mattan?


Har man sett The Boondock saints glömmer man aldrig denna mannen! Så jävla het!
Har man sett filmen The Boondock Saints så vet man vem Sean Patrick Flanery är. Han är sjukt sexig på alla sätt och vis, har man inte sett filmen än är det ett måste om inte annat så för att han är med i den.En av extremt få killar som gör sig i såväl kort som långt hår!...
Den här mannen behöver väl egentligen inte en presentation, för den som inte vet vem Johnny Depp är, den har levt i en gråtta under hela 90 och 00 talet! Det är ytterst få killar som passar i lite längre hår, men han är en av dem som gör det!


Ännu en gudagåva till kvinnan
Jason Statham är ett inte lika välkänt namn, men de som har sett en film som han är med i kommer nog ihåg honom. Första gången jag la märke till honom var som "Bacon" i Lock Stock and two smoking barrels.Alla vet vem han är tack vare serien Prison Break. Han är grym som skådis, men bäst av allt måste väl vara hans ögon? Den blicken kan nog få omkull vilken tjej som hellst!När jag kollar igenom min lista drar jag slutsatsen att ögonen är det hetaste hos alla fem killarna. Och lustigt nog är alla lite mer eller mindre badboys till stilen, den som är minst badboy är väl Wentworth, men sen kom han också sist! Nej, nu ska jag gå och lägga mig och drömma om min lista! God natt!

Så kan det gå när inte haspen är på!

Förbannat irriterad på sömnlöshet är vad jag är just nu. Jag gick och la mig runt halv elva i sängen, läste kanske en kvart eller så, sedan försökte jag sova. Men det var bara att ge upp. Så nu sitter man här. Jag är väl hög på allt socker från godiset. och colan. Den förbannade colan. Jag har säkert druckit närmare fyra liter idag. Snart ska man masa sig iväg till jobbet också, ut i vintermörkret och kylan med famnen full av tidningar. Det är väl bara att hoppas på att min sockerkoma håller i sig, så man inte däckar i en hiss (igen) eller liknande.

Jag är alltd så rädd för att köra bil dagen efter att jag druckit och gör det inte. Jag har ingen aning om hur länge man måste vänta för att verkligen vara helt grön, men jag vet att det är ganska länge. Det är bara att hoppas på att man inte ska behöva vänta mer än ett dygn, eftersom jag ska köra i natt. Men så lång tid ska det väl ändå inte ta? Jag var verkligen tokfull igår. Det var en skitrolig kväll, och förfesten hemma hos Jenny var trevlig. Det dracks vitt vin, mojito, vodka><tropisk juice och O' Gallowan (nån form av baileys typ). Jag har funderat lite på varför jag blivit så extremt full nu två gånger på kort tid. Jag brukar inte alls ha lätt för att bli full, ibland tvärt om. Jag undrar om det kan bero på min vätskebalans i kroppen. Jag dricker extremt dåligt med vatten, eller rättare sagt, över huvudtaget. Den vätska jag får i mig är i stort sett alltid bunden i den mat jag äter. Detta är inte alls bra, men jag tänker helt enkelt inte på att dricka och jag är aldrig törstig. Jag har verkligen försökt dricka mer, men det slutar alltid lika dant. Hade jag druckit mer hade jag troligen fått mcyekt bättre hy också. mina ben är torra som fnuske, ansiktet är alltid torrt på vissa ställen och normalt på andra. jag har till och med torra armar. Nej, det måste bli ändring på detta!

Undrar just hur det kommer vara att möta förmannen på jobbet idag... Igår hade jga glömt lämna in portnycklarna, så jag var tvungen att göra det mitt i natten efter att jag varit ute. Full som en alika pratade jga med Annika i telefonen, hon kan inte ha missat hur kass jag var! Vi åkte till hallen och lämnade nycklarna, jag hoppas att han som hämtade upp dem inte såg allt för mycket av mig! Nästan hälften av alla på mitt jobb är jehovasvittnen, så alkohol är inte deras grej precis. Nå ja, jag är ung och sånt kna ju hönda alla. Sen hade det kanske varit bra om jag inte fick minnesluckor. Som trippen till McDonalds. Eller det faktum att Juhani fick skjuss hem av oss. Ska jag vara ärlig minns jag inte ens att Jenny och Camilla var med i bilen. Så kan det gå när inte haspen är på!

Dildoregn och vibrerande ägg!

Nu sitter man med handen i en jättegodispåse efter att ha svullat bakfyllepizza med Linda och Tove. Min mage var tom så när som på lite vatten, och pizzan gjorde susen. Tydligen blev jag fullare igår än jag själv insåg, för jag minns inte allt, vilket jag trodde jag gjorde. Men Vitalijus var förbi här för en stundsedan och berättade att vi ätit på McDonalds.Detta är helt blankt för mig. Det är verkligen inte ofta jag får såna fyllor, jag dricker inte ens ofta överhuvudtaget. Men igår blev jag alltså kanonpackad.

Det verkar som om jag lätt blir det när jag åker till just Sand. Kanske för att jag inte gillar stället så mycket? Hur som hellst var det dildoregn som utlovat, och det var precis vad jag trodde det skulle vara. En och annan dildo flög förbi och tjejerna var som tokiga. Syrran fick tag på en grej, jag minns faktiskt inte riktigt vad det var, men jag tror det var ett sånt där "ägg" som vibrerar. Jag misstänker att prylen ligger någon stanns i min bil, eftersom hon la den i min väska. Vem vet, jag kanske borde säga att den försvan så man kan behålla den själv nu när man är gräsänka och allt ;)

Dildoregn ikväll

Tiger stryker sig som en besatt mot mig just nu, jag antar att hon bara vill att jag ska gå ut i köket och öppna en burk mjau åt henne, och eftersom Svea inte är inne skulle hon få avnjuta dessa delikata (?)köttiga (?) bitar i lugn och ro. Men icke sa nicke, så blir inte fallet. Det får duga med Friskies torrfoder tills senare idag. Jag vill inte bli väckt av en katt som måste "göra tvåan" för hon ätit för mycket burkmat. Jag kommer raka vägen från jobbet och tänker inte bli störd i min kommande skönhetssömn.

I natt var det kallt, men lätt att jobba endå. Efter att ha kört i kanske en halvtimme eller så ringde Groth och tjötade lite. Han tyckte att vi skulle festa idag, vilket jag höll med om, men jag har pratat med Jonna om att eventuellt föja med henne till ett ganska trist ställe i Trollhättan, Sand. Det är inget vidare, men folket där är oftast lite mer down to earth jämfört med de på de andra uteställena för folk i min ålder i Trollhättan. De skulle tydligen ha något i stil med "tjejkväll" på Sand, med dildoregn och hela kittet. Jag vet inte vad det innebär, men jag assosierar ordet till "godisregn", vilket man kunde råka ut för i barndomens glada dagar. Då stod någon och kastade godisar mot ett hav av barn. Betyder alltså detta att det kommer flyga runt diverse dildos inne på Sand i kväll? Återstår att se, låter lite komiskt.

http://www.sandkrogocafe.se/

Ikväll åkte jag med Andrius (min inneboende kompis) och Andreas till en fest på Ström. Jag blev chockad när jag kom in. Andrius som är 25 var klart äldst. Näst efter honom kom jag med mina blott 21 år. Detta var inget för mig kännde jag, då några tjejer började prata om hur de visste vem min lille bror är. Joakim, Christian och Pierre kom förbi en sväng, men inte ens åt dem dög det, så de gav sig av lika plötsligt som de kom dit, de gick inte ens över tröskeln. Jag bestämde mig för att åka och våldgästa min kära mor. Sagt och gjort. Jag stannade där tills de skulle sova, sedan var klockan så mycket att jag han hem och få i mig lite att äta, och i bilen igen för en nattrunda med tidningarna. 

En äkta julhatare

För någon veckasedan var jag ute på Överby i Trollhättan. På någon konstigt sätt slutade det med att jag åkte hem med både en julstjärna för fönster, och en liten lyckta i form av en tomte. Det måste vara Camilla som lurat mig till detta, jag firar ju inte jul! Fast å andra sidan så gör inte Camilla det heller.

Våran familj bestämde enhälldigt för några årsedan att sluta fira jul. Jag tycker det var ett väldigt bra beslut, att slippa pressen och stressen som jul innebär. Det känns mest som om julen innebär att man måste stressa runt för att hitta en massa julklappar som folk knappt uppskattar endå. Ungar får berg av julklappar vars papper de river av, presenten beskådas lite snabbt, läggs i en hög för att låta nästa present genomgå samma snabba procedur. Sen tycker jag att affärer och liknande dödar julen sakta men säker, så att den inte andas när själva dagen väl är framme. De smyckar butiker och fyller hyllorna med hysteriska mängde pynt så långt innan jul att när den väl är nalkad är man trött på allt det där röda och glittriga. Att vara och handla strax innan julafton är ren pest och pina. Folk är inte precis omtänksamma mot varandra när de trängs och stressar bland hyllorna för att hitta den perfekta sistaminuten julklappen, som inte hunnit inhandlas än. Och ja, det var det där med der röda och glittret, och ofta grönt lite här och där. Man blir ju yr! Men något som är, om möjligt, ännu värre måste vara mellandags rean. folk är hysteriska! fullkomligt galna i jakt på reapriser. Nej, usch jag gillar inte julen, och är glad att jag troligtvis ska vara bortrest de flesta dagarna i December. trotts detta lägger jag upp en bild på min nya tomtelyckta.Tjuvjakt och colaberoende

Long time no see. Men jag blir så satans irriterad när jag har skrivit ett jätte långt blogginlägg, och inte sparat texten, och när jag trycker på "publicera" knappen så stå det att sidan inte kan visas, och allt jga slet med är borta! Anyway, så ska det inte bli idag, jag ska kopiera texten innan jag trycker på knappen.

Idag lekte vi detektiver, jag, Linda och Camilla. När jag kom hem till Linda för att hämta upp henne inför jobbet (sälja Cambridgepulver) berättade hon att Martins moppe blivit stulen när de hade inbrott för någon helgsedan. Martin är Lindas blivande makes (ja, hon och Dennis ska gifta sig i mars) äldre bror. Jag ringde till Camilla med en gång, hon jobbar på GoBiten inne i edet, även känt som Sibylla. Jag bad henne hålla gluggarna öppna och ringa Linda så fort hon såg eller hörde något. Jag och Linda han bara svänga ut på landsvägen så fick jag ett sms av henne där hon bad mig ringa henne. Sagt och gjort. utanför Sibylla stod moppen, och killen som körde var våran gammla granne Christian. jag och Linda åkte raka spåret dit, och väl där ringde vi polisen. Christian sa att han köpt moppen av en kompis, det tror jag inte på för fem öre. hur som hellst så fick jag ensam stressa upp till Trollhättan för att hjälpa folk med deras viktproblem.

På tal om vikt. Jag har börjat sköta mig igen med maten. Jag gick inte upp så mycket som jag befarade att jag gjort efter min frankrike vistelse, inte ens trotts att jag även efter resan ätit och svullat som en gris. Jag känner mig återigen taggad som sjutton att gå ner, och ska nog fanimig inte misslyckas. jag skulle vilja börja gymma, men det är lite jobbigt att binda upp sig på ett gymkort som brukar vara minst ett år, när jag inte ens vet hur mitt liv ser ut en månad framåt i tiden. Men nu har jag i alla fall inte druckit cola idag. Det har jag nog gjort varje dag sedan jag kom hem är jag rädd.

Tillbaka i min älsklings armar

Åter hemkommen från en frankrike/monaco tripp sitter man här ensam, uppkrupen i soffan med ett stort glas cola. Cola som jag ju hade slutat med. Men återfall är inte helt ovanliga. Förhoppningsvis är det bara ett endagarsåterfall. Hur som hellst så har jag äntligen fått träffa min lilla Gabbe! Det var så skönt att vara tillsammans igen efter exakt sex veckor som åtskiljda. Jag vet dessutom nu att vi kommer ses igen redan i början av december.

På onsdagen gick vi till La Gaffe en sväng och sa hej till Thom, en av killarna på båten Gabriel jobbar på. Men ganska tidigt återvände vi till hotellet och gick och la oss. Torsdagen sov jag länge, länge. Det var den väldigt långa flygresan som tog ut sion rätt antar jag. Gabriel var i Biot på förmiddagen och gjorde sista delen i STCW95 kursen, som de senare slutförde vid Antibes simanläggnigs utomhuspool, som jag klart och tydligt kunde beskåda från våran balkong. Det var lite lutigt må jag säga. Torsadegn blev lugn och vi kollade på film.

I Fredags åkte vi in till Nice, en bussresa på runt femtiominuter. Det hade säkerligen kostat minst 50 - 60 kronor här hemma. Nu gick det på 1 euro per person. Nice var som alltid mysigt och shopping fanns runt varje hörn. Även fredagen blev lugn, och vi sov hyfsat länge på lördagen. Lördage eftermiddag satt vi på tåget till Monaco, och där var vi tills nästan midnatt. Det var en underbar dag, och det var otroligt roligt att se båten Gabriel bor på. Snacka om lyx! Det är helt sjukt vad rika endel människor kan vara. Det var även kul att träffa killarna som bor där, även om jag av alla människor i världen var ganska blyg. Det är otroligt sällsynt, men jag antar att det beror på att de flesta av dem har engelska som modersmål, och jag är rädd för att låta knasig när jag stammar fram mina skolengelskaord. Hur som hellst så var ju Bobbey en av dem, och han är jag inte blyg inför, han är nog en av de softaste människor jag träffat, och eftersom jag redan känner honom var det lätt att prata med honom.

Jag, Gabbe, Bobbey och tre av fillippinarna som jobbar på båten halvsprang till ett slags outlet ställe i Monaco och shoppade lite. Det fanns snuskigt dyra prylar där som hade sänkts ill ett fortfarandeinteallasacceptabelt pris. Och jag var minsan i skohimmlen. Men det hjälper inte att det är rea omhalvapriset startar på runt tusenlappen. Det blev istället en ny skinnväska som var starkt nersatt i pris till 15euro och lite annat kraffs. Kvällen tillbringade jag och Gabbe med Bobbey och två till från båten på Hotel de Paris. Det var det lyxigaste stället jag sett i hela mitt liv, och folk som var där såg ut att komma från en helt annan värld. Det gör de antagligen också. Ett glas vatten gick på 6euro. Jag drack mitt livs dyraste öl, en Calrsberg 33 centilitare för 9euro.

Men sista tåget gick strax innan midnatt så vi gav oss av mot Antibes igen. Söndagen var himmels, vi satt ute i solen hela dagen, på stranden, vid ett cafee på torget, vid hamnen, hela dagen var underbar. När klockan närmade sig sex hade vi tagit oss till flygplatsen i Nice där jag påbörjade min hemresa.


Älsklingen och jag, porte Vauban, Antibes, November 2008


Och nu sitter jag här och längtar tillbaka till min älskling och till värmen från hans hjärt. Och värmen från solen också för den delen!

Back in my old hometown in France!!

Nu sitter jag har i Antibes, antligen!!! Det ar nastan ett arsedan jag var har sist, da bodde jag och Gabriel har. Nu har jag akt hit for att traffa honom igen, han gar en kurs just nu som utgar harifran. Jag har bara nagra fa minuter kvar vid datorn pa det internet cafe jag sitter pa, sa detta blir kort och gott allt for i dag!

RSS 2.0