Växer så det knakar!

Har sån extrem hemlängtan nu när det är tillökning innom familjen! Det händer ju liksom inte varje dag. Vill hem och gosa och mysa, men det får vänta, tyvärr. Kan inte lämna landet förens i september :(

Och så fick man veta om ännu mer tillökning i den närmsate familjen nu ikväll, datum är inte beräknat, men spännande är det! Dessutom kommer det tvillingar i "the extended family" (som det så fint heter på engelska) nu till hösten/vintern. Kommer bli en tuff match för de päronen att ha tre barn som är under dyga två år! Puh, är inte avis på den biten!!


Och så väntar en av gabriels närmaste vänner barn, beräknat till september! Vi kommer alltså komma hem precis lagom för att trilla in och gratulera!
Ett par vi känner som nyss köpt hus väntar också barn, men de har ett tag kvar, efter nyår kommer deras, det blir fjärde barnet i den familjen!


Och så får vi inte glömma att systrarna M och M i Göteborg har fått en kattungen, det är ju en familjemedlem det också, och ingen kan vara lyckligare än de!


Familjen växer så det knakar och här sitter jag på rivieran och kan inte träffa dem! Önskar så att man kunde komma hem för en snabbis i alla fall, men icke. Måste hålla mig innom max två timmar från våran lilla håla här! Ibland är det inte lätt att leka på rivieran trots allt!
P.S Har lovat mig själv att börja blogga oftare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0