Ny varmvattensberedare

Rastlös som han är har Gabriel gett sig ner i pumphuset och ska kolla om han kan fixa vårat vatten, vi har inget varmvatten nämligen. Våran varmvattensberedare har sjungit på sin sista refräng och vi åkte till Bauhaus tidigare idag för att köpa en ny.

Det är så skönt att ha Gabriel hemma, och bäst av allt hittils var att vakna upp av att någon klängde på en, ville kramas och pussas när man själv bara ville sova vidare. Det var helt underbart! Synd bara att tiden går så ruskigt fort!


Det var inte länge han höll sig ifrån arbetskläderna

Ronjas pappa har tydligen fått för sig att han vill leka pappa igen. Lustigt. Han har inte brytt sig på hur länge som hellst, och plötsligt! Pang! Hmm, om jag inte minns fel var det han själv som gick med på att inte ha någon som hellst vårdnad, och dessutom satt och sa att han inte hade så mycket tid till umgänge eftersom han reser till thailand på vinterhalvåret och måste jobba andra halvåret för att bekosta sina resor. Men ja, nu har han ju fru och barn här, så han kan väl inte resa fram och tillbaka endå, då kan han ju passa på, eller vad? Jag blir så trött på den där soppan. Hoppas han åtminstonde skaffar en ordentlig bilkudde om han har henne igen. Det brukar hon ju åka utan när hon är hos honom, säger hon själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0