Another rainy Sunday afternoon

Idag när jag vaknade insåg jag att Selah inte var ensam, och det lät dessutom som om det var två personer hon hade som sällskap och inte en. Och det stämde, det var två australienska tjejer, Dawn heter den ena, Bridget tror jag att den andra tjejen heter. Minnet är bra med kort. De var i full färd med att äta lunch, gårdagens grillrester med gårdagens pastasallad. Gudarna ska veta att det blev mycket mat över, även lite öl skulle jag tro. Nu sitter Selah och Gabriel och kollar på The Lion King 3, Dawn sitter vid datorn och knappar på i samma tackt som jag, och Brodget har gått hem. Jag tror jag och Gabriel ska dra oss iväg till Casino som ligger en bit upp på vägen, för att handla lite smått och gott. Det blir nog mer gott än smått, det är ju söndag och dagen efter.

Gabriel har pendlat mellan sängen och toan hela förmiddagen/eftermiddagen, inte konstigt så full som han blev igår! Han minns inte ens att vi tog spårvagnen hem!

Nåväl, nu ska jag se om jag kan dra upp honom ur soffan.

Kommentarer
Postat av: J

svar: hehe tack. jag använder nästan aldrig autofokus när jag fotar, men det resulterar naturligtvis i att många utav mina bilder blir dåliga. speciellt när jag tar på melanie eftersom hon rör sig hela tiden.



jag har faktiskt aldrig använt mig utav nikon. min morbor köpte dock en nikon d60 som jag provade som hastigast. det är många saker som skiljer och då måste jag medge att min kamera har sina fördelar. som att min har liveview det är en bless speciellt när man ska fota närbilder och för att enkelt ställa in ljus osv, det går jätte enkelt och smidigt så man kan se alla inställningar innan man knäpper av bilden.



men jag är nöjd med min kamera. känns som om jag inte kunnat gjort ett bättre val. dock gillar jag att nikon är mycket kraftigare i modellen men det är egentligen bara en bagatell.



Ska utforska ämnet skillnaden mellan canon och nikon lite bättre i sommar när jag åker och hälsar på. misstänker att han vill ha lite tips också. tror det är mycket bara klicka och bränna av bilden liksom.



igen. kul att du gillar bilden :)

2009-04-27 @ 15:23:02
URL: http://jencie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0