Monaco monte carlo

Dagen har förlupit ganska fort, nästan så man undrar om den verkligen fanns... Men jag minns ju tydligt allt jag företog mig. Efter att ha suttit på en bänk vid stranden och läst i säkert en och en halv timme gick jag förbi Casino och köpte lite juice, en baguette och ett paket flingor. Väl hemma började jag göra mig i ordning för att gå till Gare SNCF och ta tåget till Monaco. Strax innan fem var jag på den key som deras båt ligger vid, Gabbe kom ut och mötte mig och vi gick ombord. Sa hej till en fillippinare som började på båten i måndags, jag minns inte vad han heter, men han hade väluttalad engelska för att vara fillippino. Sedan hälsades det på Tom som jag mötte sist jag var nere, vi var med honom på La Gaffe och drack lite en kväll. Även Elliot var i the crewmes så nu vet jag hur han ser ut. Jag tycker det är så kul att han heter Elliot, ja tänker ju på det som ett tjejnamn, tack vare Elliot Reid i Scrubs. Men det är ju egentligen hon som har ett killnamn.

Efter en sväng på båten tog vi oss till Carrefour och köpte lite smått och väldigt gott. Jag inhandlade en flaska champagne som jag ska avnjuta på nyår. Riktig champagen ska det ju vara då! De flesta jag känner springer och köper en flaska Azti Cinsano på systemet och tycker att mousserande vin är samma sak, men icke! Blev även en flaska eristoff vodka som jag lär njuta av. Köpte även värsta grymma flaskan med Absolut Vodka, eller ja, egentligen var det fodralet till flaskan. Den ska jag ge till en vän, jag tror inte hon ens vet om min blogg, så jag har nog inte avslöjat mig nu. Jag kanske slänger in en bild på flarran någon dag.. Den är verkligen glammig! Vi köpte även en flaska Brandy till familjen vars lägenhet vi lånar nu, så ska de få en stor påse Twist, ni vet en sån man köper hemma på Ica med lite olika vanliga choklader i. Här hade en påse av samma slag kostat närmare hundringen, så det ser bra ut, ha ha!

Nu är vi här, Gabriel kokar te som vi ska sörpla i oss ihop med lite baguette. Ska ,om jag får som jag vill, kolla på en film, om Gabriel får som han vill, kolla på en säsong av Hell's Kitchen, som är den bästa reality serien jag någonsin sett. Jag följer den slaviskt, och missar inte ett enda avsnitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0