Bilder från julfestandet

Nu liger Ronja i min säng och sussar, och jisses vad stor sängen ser ut med bara lilla henne där, för att inte tala om dubbelsänstäcket, det ser enormt ut! Tänkte slänga up lite bilder från festen som var här strax efter julafton!

     
     
1. Andrius, Michelle & Andreas 2.David, Jennie & Kristina 3.Lite olika folk 4.Jaime& Marcus, Andrius bakom dem
5. Joakim och Jennie 6. Tjejerna i köket 7.David 8. Andreas och Joakim

Kommentarer
Postat av: J

Svar: Jo visst blir bilderna helt fantastiska. Det är sant som du säger, det är även mycket jobb i datorn sedan. Man kan göra så mycket mer i datorn sedan. Dock är mina bilder helt oredigerade, jag har inte kommit så himla långt med det där ännu.



Jag gör min header i ett program som heter Gimp. Det är som Photoshop fast en enklare version liksom. Ett gratis program som man kan ladda ner.



För att få in headern och allt det där. Det är svårt att förklara eftersom det är så himla mycket. Men ett kanontips är att kolla in Larrys blogg http://designadinblogg.se han har verkligen alla tips man kan tänka sig. Och sedan är det bara att börja ändra kodmallarna. Men det förklara han där :)



Jo känner verkligen samma sak när jag sitter och gimpar, eller pysslar med ps, jag gick ändå en kurs i det och borde kunna bättre. Men man tappar så oerhört fort. Har liksom fått lära mig allt på nytt igen.

2008-12-30 @ 08:47:16
URL: http://jencie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0