Från norr till söder

Då har man lämnat Lilla Landet Lagom bakom sig för denna gång! Får se hur lång tid det tar innan man återses! På väg från Västkusten stannade vi till i Lund hos min söta goa vän Sofie. Det var riktigt roligt att se henne igen, även om visiten blev ganska kort! Trevlig pöjk har hon skaffat sig också, alltid kul att träffa sina vänners respektive! Efter god mat och mycket uppdaterande lämnade vi lund och begav oss mot Tyskland.

Stoppet i Tyskland blev Köln, ett rent och fräsht hotell som var hyfsat billigt hittade vi! Vi stannade inte länge, men vi han se lite av staden och stadskärnan, och absolut Kölner Dom.

Ingen toppen bild precis, men här är den, Kölner Dom!

Efter Köln siktade vi på Schweiz, där vi fortfarande är. Vi har trängt oss på hemma hos en vän som jag lärde känna under tiden då jag bodde här i Zürich, Christian. Vi har hunnit grilla två kvällar och hunnit med en liten sväng ner på stan en kväll. I söndags var Christians tjej här, Alexandra, hon bor i Wien, så tyvärr han vi inte träffa henne så mycket innan hon var tvungen att åka hem igen. Verkar vara en riktigt trevlig och rolig tjej!
Samma vy nu som då, Zürich sett från Grossmünster!

Dessutom har vi hunnit träffa lite mer folk från "förr", alltså tiden då man bodde här. Tyvärr är det bara två tjejer kvar av alla de jag umgicks med, en av dem, Jessica, var här och grillade med oss härom kvällen. Henne ska jag träffa igen innan vi åker vidare, på fredag lutar det åt! I förrgår blev det en liten runda på stan ihop med Gabriel och en av Christians vänner, Daniel, som är från Göteborg. Det blev lite av en snabb-guidning eftersom de inte känner till stan! Daniel var också på besök hos Christian, så det var änna fullt hus! Det är tur att man har en så snäll vän som Christian, som orkar ha oss här en sväng! Alltid uppskattat att kunna bo hos någon man känner istället för att ta in på dyra hotell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0