Saxat

Slampornas högtid är över och jag borde väl egentligen byta header. Nja, skämt å sido, men ni måste ju erkänna att man kan tro att många tjejer satsar mer på att se slampig, än läskig ut på halloween. Vilket väl får stå för dem, men de missar liksom hela budskapet för själva högtiden. Budskapet är skräck, osaliga andar och liknande. Vill man klä ut sig till en sexig sjuksyster eller skolflicka och så vidare borde man egentligen hålla sig till andra maskerade på andra delar av året. Att vara en hottie djävul eller vampyr däremot känns lite mer aktuellt. Men det är väl få som tar högtiden för vad den är, så ja, man kanske borde skita i det där med tema helt och bara ha maskerad? Själv försöker jag hålla mig till temat skräck, men har inte gjort det alla år.


Att det finns många fontäner i Nice är det ingen tvekan om! Här är jag vid en nära vårat snart blivande hem i december 2008

Idag har jag och Gabbe varit nere på stan och signerat hyreskontraktet, och har nu officiellt en lägenhet i Nice Vielle Ville. Huset här på Mont Boron i Nice har vi kvar månaden ut, så flytten lär inte ske i all hast. Vi passade på att klippa oss båda två, hos en kille som pratar bra engelska, samma som Gabbe alltid brukar gå till. Det var första gången på över tre år som någon annan frisör än Frida satte saxen i mina toppar. Jag måste säga att jag blev nöjd, och Gabriel tyckte det var jättefint sa han, att jag passade bra i denna stilen. Men Frida är Frida, och ingen klipper som hon! Slingor tänker jag minsann vänta med till jag är i Sverige så hon kan göra dem. Hon är delägare i City Salongen i Kungälv, så vill få en garanterat superb klippning, gå dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0