En måndag med Gabriel

Vi såg på Eagle Eye igår hemma hod Linda, som förresten har lyckats hitta en riktigt fräsch lägenhet på Gärdhemsgatan. Filmen var helt okej, kanske lite för orealistisk för mig, men för övrigt bra. Och till allas förvåning somnade varken Mathias eller Gabriel en enda gång! Det ni! Det har aldrig hänt förut. Alla gånger vi sett på film med dem, vilket är ganska många vill jag lova, har åtminstonde en av dem somnat, oftast båda. Det blev ganska sent hos dem så när vi väl var hemma var det sängen som gällde. Linda är verkligen stor nu, men hon har verkligen inte lagt på sig mycket över armar och ben och så. När det gäller magen har hon fått en sådan som är rund runt om hela på sätt och vis, ibland kan man ju nästan inte se bakifrån att endel är gravida, men på henne kan man det.  Det är beräknat till den 16:e, så det dröjer väl inte så länge tills vi får veta.

Idag har vi varit i Trollhättan, Gabriel köpte en ny jacka och två nya spel till datorn. Vi klämde in en fika på Observerat och hör och häpna, Gabriel åt en semla! Vilken förvåning... Eller inte. Det finns nog ingen som älskar semla så mycket som han gör! Vi han även tvätta av bilen, vilket verkligen behövdes.

Nu har vi nyss lagat mat ihop, potatismos och fiskgratäng. Gabriel är grym på att göra mos, så jag stod för gratängen. Han har även sprungit fram och tillbaka till kaminen och stoppat in pinnar så fort han har kunnat.

Vi får se hur resten av kvällen blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0