Tröttsamt

Usch, det är omständigt att försöka organisera byte av hyresgäst när man är så här långt bort! Det verkar som om vi får lite svårt att hitta någon som volonterar till att hjälpa oss flytta våra saker. Det är egentligen inte så sjukt bemödande, alla små saker på övervåningen ska in i det lilla rummet där uppe, och möblerna ska slängas(alla utom ett bord som man kan knö in i det lilla rummet). Det svåra bli alltså möblerna, att få ut dem. Men vi vill inte behöva slösa allt för mycket pengar på att bara göra oss av med saker, vi e inte rika bara för att vi flytta hit. Snarare tvärt om just nu, med en hyra på 630€ och allt där hemma som ska betalas så rullar pengarna iväg. Det är inte gratis att leva här heller, man behöver ju mat bland annat. Plus att Gabriel tar tåget fram och tillbaka till Monaco varje dag.

Mycket av sakerna som ska flyttas där uppe är inte ens "bara våra", utan de är mina och mina syskons. Gammla leksaker, som ställdes där uppe eftersom vi hade mer plats än alla andra. Men nu har vi inte det längre.

Vi får se vad som sker.

Men själva bytet verkar annars flyta på fint mellan hyresgästerna! Tack och lov! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

om det är så lätt, varför fixa du inte det innan du åkte??

2009-04-30 @ 20:45:31
Postat av: Pernilla

Vilket jäkla pucko som kommentaren ovan! Eftersom A inte använde övervåningen fanns det ingen anledning för mig att röja runt där uppe, det var liksom inte så att man trodde han skulle flytta ihop med en tjej han känt i fyra månader helt plötsligt. Kul att du vill vara anonym, vågar du inte vara tyken öppet eller? Åter igen, jävla pucko. Tänk innan du öppnar munnen, och stå för vem du är din fegis!

2009-05-01 @ 01:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0