Ännu mera tröttsamt

Fan vad less jag blir på folk som ska komma med spydiga kommentarer och inte ens stå för vem man är. Fegt! Som om det inte går att ta reda på det endå om man vill! Pucko!

Och för att svara på din kommentar:

om det är så lätt, varför fixa du inte det innan du åkte??

Jo, för att som du redan vet så använde inte våran hyresgäst övervåningen, tanken var hela tiden att vi skulle ha våra saker kvar där. Det vet du! Att våran hyresgäst skulle hitta en tjej som han flyttar ihop med efter fyra månader var inte precis planerat, och i vanliga fall är ju uppsägningen på tre månader, det tog två veckor. De nya behöver ju övervåningen eftersom de är fler, som du vet.

Vi hade säkert lätt kunnat hitta någon annan som hyrde som inte behövde övervåningen, hade faktiskt flera som ville hyra, men vi valde dessa för att vi vet hur de är och att det kommer fungera fint med dem. Sen att vi var naiva och trodde vi inte skulle ha några problem att få hjälp med det lilla som behövdes fixas, det är våran dumma blåögdhet. Men som tur är så ska våran nya hyresgäst hjälpa oss, han erbjödsig innan vi ens han fråga när vi sa att vi säkert lätt kunde hitta någon annan så han slapp göra även det insisterade han. Han menade på att Thats whats friends are for.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0