Kanal 5 borde skämmas!!!

Vaknade för än stundsedan och kunde inte sova, typisk. Mår inte ett dugg bättre idag, tvärt om. Har 38,2 i feber. Men nog om det, man lever därför ska man vara nöjd. Ligger i soffan och zappar lite. På kanal 5 sänder de ett sånt där tävlingsprogram med en ung tjej som står och pratar röven av sig och får folk att ringa dyra samtal i hopp om att de ska vinna stora pengar. Det finns ju dussintals sådana program och hittils har jag bara sett väldigt usla produktioner.

Detta program, som heter Full Pott, är ett undantag från de andra. Det är sju resor värre. Det är riktigt jävla pinsamt om jag ska vara ordagran. Jag skäms över att Sverige producerar sådan skit. Tjejen står till och med framför en whiteboard och skriver på! EN WHITEBOARD! Snacka om att kanal 5 inte har lagt ner många ören på programmet som är till för att de ska få in massa pengar. Man kan börja undra om de är påväg att kursa, så billig och låg nivå som det är!

Och för att kunna vinna de stora pengarna skulle man gissa fram en fyrsiffrig kod, helt på frihand! En kombination på fyra siffror, jag menar, hur många alternativ finns det inte? Tjejen som står där och babblar borde skämmas över att vara så desperat över att synas i rutan. Visst, hon kanske får hyfsat betalt, men man vill ju inte sälja sin kropp till djävulen hur som hellst. Hon har dessutom taskig handstil på tavlan, så det ser bara ännu värre ut!

Nej nu får folk sjuttonimej ta och skärpa sig! Både kanal 5, bruden som babblar och folket som ringer in till programmet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0