Salut!

Nu sitter man har, nyduschad och frasch pa en liten stol i ett vardagsrum i centrala Nice. Amber forsoker febrilt fa min uppmarksamhet, keligare katt har jag nog aldrig traffat! Knappast fulare heller. Elakt va? Men det ar sant, bade Amber och Phoebe ar skitfula!

Na val. resan gick smidigt, jag hade hoppats pa att sova men lyckades inte. Sa nar vi val gick och la oss igar hade jag inte sovit pa over 31 timmar, gissa om jag var trott! Och dessutom vrickade/stukade (vad ar det for skillnad, nagon som vet?) jag foten igar innan jag skulle hamta upp Linda. Jag var inne pa Bostroms cafe for att kopa mig en baguette, och nar jag skulle ga till bilen halkade jag och vred foten lite konstigt. I borjan pa dagen var det inte sa farligt, men senare blev det bara varre och varre. Nar jag val var i Nice kunde jag knappt stodja pa den langre. Men idag kanns det battre, far val ligga inne hela dagen sa far vi hoppas det e borta i alla fall innan helgen. Foten ar bra svullen, sa den ska fa ligga hogt hogt upp pa massa kuddar!

Jag far val skriva liite mer nar vi val kommit i ordning lite, nu ska jag ata frukost, Casinos flingor med choklad smak! yummy! Bilder far det laggas in lite senare.. Jag maste ju ta nagra pa de fula (men goa) katterna!

Au revoir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0